• Di - Za 8.30 - 17.30
  • De Groote Heeze 30 , 6598 AV Heijen
  • 0857821600

Boot verkopen?

Futura is gespecialiseerd in het verkopen van jullie boot. Met een heldere en actieve “full-service” strategie en in goed overleg met jullie als opdrachtgever wordt het best mogelijke verkoopresultaat nagestreefd; het gaat hierbij altijd om maatwerk. Wij kopen ook boten tegen handelsprijzen.

Voor jullie als verkoper biedt onze locatie te Cuijk de juiste infrastructuur. Zo beschikken we over ligplaatsen te water, buiten op de wal of in onze showroom en geïsoleerde verkoophal. Daarnaast is er via ValkSHR oa een kraancapaciteit tot 40 ton. Alle denkbare werkzaamheden kunnen door ons uitgevoerd worden.

Kennismaking


In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we samen jullie wensen rondom de verkoop van jullie boot of jacht en de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Wij vertellen jullie graag over onze zekerheden en de keuze die jullie hebben om jullie jacht vanaf de eigen vaste ligplaats of vanuit onze locatie in Cuijk te verkopen. Wat daarbij voor ons het belangrijkste is? Dat we een klik met elkaar hebben.
Voelt het goed? Dan bekijken we samen met jullie het jacht zorgvuldig. Op basis van onder andere de staat van onderhoud en eventuele bij ons bekende gebreken, onze ervaring en de marktwaarde bepalen wij een reële prijs. Na de waardebepaling bepalen jullie of je met Futura in zee wilt gaan en we samen de toekomst in gaan. Tot deze stap zijn jullie niets aan ons verplicht.

VERKOOPPROCES boot verkopen


Het verkoopproces van je boot kan beginnen. Wij adviseren jullie bij het verkoopklaar maken van jullie schip. Zo stylen we het schip voor een professionele fotoshoot en plaatsen we het schip op onze website, op (inter)nationale verkoopsites, social media en gaan er eventueel mee naar beurzen. Bovendien gaan we actief potentiële geïnteresseerden benaderen. Uiteraard houden wij je regelmatig op de hoogte van de vorderingen.

BOOT VERKOPEN


Gefeliciteerd, jullie boot is verkocht! Tenminste, dat is waar wij met het Futura team voor gaan. In deze laatste fase voeren wij samen met jullie de onderhandeling, maken wij het verkoopcontract op en ondersteunen we bovendien in de financiële en administratieve afhandeling van de verkoop van je boot. Neem contact met ons op voor het verkopen van je boot.

Merk
Model
Jaar
Soort boot
Lengte
Materiaal romp
Upload Foto’s van uw boot
Kies bestand….
Geef een hosted video url van uw boot
Kleur exterieur
Kleur interieur
Eigenaar
Opslaan en doorgaan
Hoe is de Staat van het Exterieur?
Wat is de Staat van het Interieur?
Is de boot betrokken geweest bij een ongeval
Opslaan en doorgaan
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Opmerkingen
Door dit formulier in te dienen, vraagt u de inruilwaarde op zonder verplichting en wordt binnen 48 uur contact opgenomen door een vertegenwoordiger.
Plan direct een afspraak in met ons.
085-7821600